3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz'da hedef en az 1 puan

Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında yarın Ankaragücü ile karşılaşacak olan Denizlispor en az bir puan almayı hedefliyor.

Ligde 38 puanla 13. sırada yer alan ve bitime iki hafta kala düşme korkusu taşıyan takımlardan biri olan Denizlispor, en kritik maçı niteliğindeki Ankaragücü deplasmanında puan peşinde. Sakatlıkları süren Çağlar ve Carlos Alberto'nun yarınki maçta forma giyemeyecekleri, 3 haftadır oynamayan Boşnak oyuncu Djamal Berberoviç'in ise iyileştiği ve oynayabileceği belirtildi.
Kart cezalısının bulunmadığı Yeşil-siyahlılarda, teknik direktör Mesut Bakkal,

Ankaragücü maçının ligin en önemli maçlarından biri olduğunu belirterek, "Ligde bu hafta düşecek 3. takım da belli olabilir. 7 takım düşmemek için mücadele veriyor. Bizim hedefimiz Ankaragücü deplasmanından galibiyetle dönerek matematiksel olarak son hafta öncesi kurtuluşumuzu ilan etmek. Bunu başaracak güçteyiz" dedi.

Son yılların en çekişmeli liginin yaşandığını belirten Bakkal, "Düşmeme mücadelesi veren takımların sürekli olarak puan alması düşme barajını da sürekli yükseltti. Biz bu takımlar içerisinde en avantajlı takımlardan biriyiz. Bu avantajımızı kullanarak ligde kalacağız" dedi.

Denizlispor bu sezon deplasmanda oynadığı 16 maçta sadece 2 galibiyet ve bir beraberlik alırken, 13 maçta ise mağlup oldu.  Denizlispor'un Ankaragücü maçına, Özden- Ozan, Burak, Wescley, Şener, Bangoura, Braga, Emin, Güray, Roberts, Angelov ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 18:06:09
Güncelleme :23 Mayıs 2009 Cumartesi 18:15:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?