2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'da parola 3 puan

Süper Ligi'nin 32. haftasında kendi sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor.

Ligde 35 puanla düşme korkusunu en çok yaşayan takımlardan biri olan Denizlispor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Ankaraspor'u yenerek düşme korkusunu büyük oranda üzerinden atmanın hesaplarını yapıyor.

Sakatlıkları süren Berberoviç ve Carlos Alberto dışında eksik futbolcusu bulunmayan Yeşil-siyahlı ekipte futbolcular, galip gelmekten başka bir şey düşünmediklerini söylediler. Golcü futbolcu Roberts, Ankaraspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, "Heyecanlı bir lig. Herkes kazanmak istiyor. Biz de kazanmak istiyoruz. Bu hafta bizim için çok önemli. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'nin kaliteli bir lig olduğunu ifade eden Roberts, "Çok iyi ve kaliteli takımlar var. Çok çekişmeli maçlar oluyor. Hayatımda gördüğüm en kaliteli liglerden birisi" dedi.

Tecrübeli futbolcu Şener ise, 9 yıldır birinci ligde futbol oynadığını, ilk defa alt ve üst sıralarda bu kadar çekişmeli bir lig yaşadığını belirterek, "Ligde 31 hafta geride kaldı. Bütün bir sezonun emeği bu 90 dakikaya kilitlendi. Bu maç Ankaraspor için fazla önem taşımayabilir, ama bizim için hayati bir maç. Camia olarak kenetlenerek galip gelmek zorundayız. Ankaraspor'a burada puan verirsek hepimize ayıp. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bunu başaracak gücümüz var. 38 puanı bulan takımın büyük ihtimalle ligde kalacağına düşünüyorum. O yüzden bu haftaki maçımız bizim ligde kalış maçımız olabilir. Bunu başarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

 

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 17:37:09
Güncelleme :14 Mayıs 2009 Perşembe 18:08:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?