2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'da parola galibiyet

Denizlispor, yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçını kazanarak son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Denizlispor, Ankara Etap Altınel Otel'de kampa girdi. Roberts ve Wescley'in iyileşmesiyle sakat oyuncusu kalmayan yeşil siyahlı ekipte, kart cezalısı olan Berberoviç dışında eksik bulunmazken, Bosna-Hersek Milli Takım kadrosuna davet edilen bu futbolcu ülkesine gitti.

Ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalayan ve oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik, bir de mağlubiyet alan Denizlispor, aynı puanı paylaştığı Gençlerbirliği'ni yenerek düşme korkusunu üstünden atmak istiyor.

Deplasmanda oynadığı son 2 maçını aynı skorla 2-0 kazanan ve ilk yarıdaki deplasman fobisini üstünden atan Denizlispor, deplasman başarısını Ankara deplasmanında da sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Mesut Bakkal, en fazla teknik direktörlük yaptığı eski takımına karşı galip gelmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Berberoviç dışında eksik oyuncularının bulunmadığını, uzun haftalardan sonra ilk kez geniş bir kadroyla maça hazırlandıklarını ifade eden Bakkal, "Rakibimizle aynı puanda olmamız maçın önemini biraz daha artırıyor. Kazanan takım çok rahatlayacak ve 30 puan barajını aşmış olacak. Biz bu maça çok iyi hazırlandık. Tüm oyuncularım formayı alabilmek için elinden geleni yapıyor. Son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek ve ligin ortalarında kendimize yer bulabilmek için bu maçtan mutlaka puanla dönmek zorundayız. Bunu başaracak gücümüz de var" dedi.

Denizlispor'un Gençlerbirliği maçına Özden, Şener, Burak, Wescley, Çağlar, Bangoura, Braga, Fatih Yiğen, Güray, Roberts, Angelov onbiriyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 16:56:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?