7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Horoz'da sakatlar can sıkıyor

Bank Asya 1. Lig'in 3. haftasında Pazar günü kendi sahasında Kasımpaşa ile oynayacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde ilk 2 haftayı bir galibiyet ve bir mağlubiyetle kapatan Yeşil-siyahlılar, Kasımpaşa'yı yenerek zirve iddiasını sürdürmek istiyor. Denizlispor'da henüz hazır olmayan Kemal ve Eser'in yanı sıra Göztepe maçında sakatlanan defans oyuncusu Koray ile Elazığspor maçı sonrasında kasığında ödem oluştuğu için 10 gün forma giyemeyeceği açıklanan Ercan, sakatlıkları süren Ali Helvacı ve İsmail Baydil Kasımpaşa maçında oynamayacak.

Özellikle defansta Koray ve Ercan'ın sakatlanması sebebiyle sıkıntı yaşayan teknik heyet, defansın sağında oynayan Veli Acar'ın da hastalanması ve çalışmalara katılamaması sebebiyle kara kara düşünmeye başladı. Sağbek, sol bek ve bir stoperinin oynamayacağı Kasımpaşa maçında kadroda mecburi değişikliğe gitmek zorunda kalan Teknik Direktör Güvenç Kurtar, Veli'nin yerine genç oyuncu Erhan, Ercan'ın yerine de Murat'a forma vermeyi düşünüyor. Hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdüren ve yarın yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak olan Yeşil-siyahlı ekipte, yönetim bilet fiyatlarını 3-10 ve 20 TL'ye düşürerek taraftar desteğini arkasına almak istiyor.

Denizlispor Basın Sözcüsü Turgay Mersin, bu zorlu maçta taraftarların kendilerine destek vermesi çağrısında bulundu.  Denizlispor'un Kasımpaşa maçına, Evren (Erhan), Yasin, Burak, Murat (Emin), Fatih Ceylan, Güray (Fatih) Yiğen ve Gohou ilk onbiriyle çıkması bekleniyor.
(

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2011 Cuma 17:13:23
Güncelleme :24 Eylül 2011 Cumartesi 18:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?