2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'da savunma çöktü

Denizlispor'da Koffi Anderson'un sakatlanması moralleri bozdu.

Turkcell Süper Ligi'nde bu hafta oynayacağı Sivasspor maçının 2 Eylül tarihine ertelenmesi sebebiyle haftayı maç oynamadan geçiren Denizlispor'da, üst üste gelen sakatlıklar camiada moralleri bozdu.

Sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen Berberoviç, Çağlar, Murat Karakoç ve Süleyman Olgun'un ardından, Galatasaray maçı öncesi Boşnak stoper Bajic de sakatlanmış ve oynamamıştı. Sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan yeşil siyahlılar, dün akşam Nazilli Belediyespor'la oynanan hazırlık maçında Beninli oyuncu Koffi Anderson'un da sakatlanmasıyla tam bir şok yaşadı.

Elmacık kemiği kırılan Koffi Anderson'un hafta sonunda deplasmanda oynanacak Kayserispor maçında forma giymesinin zor olduğu Boşnak oyuncu Bajic'in ise oynamayacağı belirtildi. Bu iki futbolcunun Kayserispor maçı öncesi sakatlığı teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Özellikle defansta sıkıntı yaşayan ve önceki gün Mehmet Çoğum'u transfer eden yeşil siyahlı ekipte, Bajic'ten sonra Koffi'nin de sakatlanmasıyla savunma tamamen çöktü.

Ligde puanı bulunmayan ve averajla son sırada olan Denizlispor'da tek sevindirici gelişme ise yine sakatlığı sebebiyle yaklaşık bir yıldır forma giyemeyen İzzet'in yavaş yavaş eski formuna kavuşmaya başlaması. Hafta sonunda Fethiyespor'la oynanan hazırlık maçında 2 gol atan İzzet, Nazillispor maçında da bir gol atarak eski günlerine dönüş sinyali verdi. Hazırlık maçında 3.Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'u Murat Hacıoğlu, Angelov (2) ve İzzet'in golleriyle 4-0 mağlup eden Denizlispor'da alınan galibiyete rağmen

ortaya konulan mücadele ve futbol beğenilmedi. Bugünü dinlenerek geçiren yeşil siyahlılar, deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına yarın kendi tesislerinde başlayacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 16:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?