3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz'da tek hedef galibiyet

DENİZLİSPOR TAM KADRO

Denizlispor, yarın deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için bu sabah İstanbul'a gitti.

Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan yeşil siyahlı ekipte eksik bulunmuyor. İbrahim Ege, Özden, Braga ve Emin'in durumlarının iyi olduğu ve teknik direktör Hakan Kutlu tarafından kafileye dahil edilirken, tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Ligde 18 puanı bulunan ve düşme hattındaki diğer rakipleriyle arasındaki puan farkını bir türlü indiremeyen Denizlispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına eksiksiz çıkacaklarını belirterek, "Bu maç bizim için çok önemli. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Hafta arasında iyi hazırlandık ve kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi. Ligin bitimine 7 hafta kala puan kaybına tahammüllerinin olmadığını ifade eden Özhan Çetin, "Bundan sonraki her maç bizim için final niteliği taşıyor. Rakip kim olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Denizlispor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına, Özden, Ahmet Cebe, Koffi, Çağlar, Ahmet Burak, Braga, Berberoviç, Emin, Roberts, Youla, Angelov onbiriyle çıkması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 14:21:01
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 19:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?