2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'da transfer hareketliliği

Denizlispor'da transfer hareketliliği yaşanıyor.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Denizlispor, Mesut Bakkal'la anlaşamadıktan sonra Kocaelispor'un eski teknik direktörü Erhan Altın'ı takımın başına getirmeye hazırlanırken, Çağlar ve kaleci Cenk konusunda Beşiktaş'la görüşmelere de başladı.

Önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısından Erhan Altın'ın isminin çıkması üzerine Altın'ı bu hafta Denizli'ye davet etmesi beklenen Yeşil-siyahlı yönetim, gelecek sezon takımı bu isme vermek istiyor. Dün akşam Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le İstanbul'da bir araya gelen Denizlispor Başkanı Ali İpek'in, Cenk ve Çağlar karşılığında 3 milyon TL ve iki oyuncu istediği öğrenildi.

Denizlispor'un bu isteğini değerlendirmeye alan Siyah-beyazlıların, önümüzdeki günlerde kararını vereceği belirtildi. Sezon ortasında Denizlispor'a gelen ve oynadığı maçlardaki performansıyla takımın ligde kalmasında önemli rol oynayan kaleci Özden'e, Turkcell Süper Ligi'nin yeni takımı Manisaspor da talip oldu.

Sözleşmesi sona eren ve Denizlispor yönetiminin anlaşmak istediği tecrübeli kaleciye bu hafta içinde görüşerek imza attıracağı öğrenildi. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, transferinde öncelikli olarak Denizlispor'u tercih edeceğini söyleyen Özden'le büyük bir ihtimalle anlaşma sağlayacaklarına inandığını söyledi.

Öte yandan, Denizlispor'un sezon öncesi kamp programının bir bölümü kesinleşti. 26 Haziran'da top başı yapacak olan Yeşil-siyahlılar, 30 Haziran'a kadar kendi tesislerinde çalıştıktan sonra 1 Temmuz'da Isparta Davraz'a gidecek. 11 Temmuz'a kadar sezon öncesi ilk kampını Davraz'da yapacak olan Denizlispor'un, ikinci kamp dönemi için yurtdışında yer baktığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 14:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?