2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'da umutlar yeşerdi

DENİZLİSPOR, LİGDE KALACAĞINA İNANIYOR

Ligde son 2 maçını kazanarak moral bulan Denizlispor'da ligde kalma umutları arttı.

Turkcell Süper Lig'de ilk 20 haftayı galibiyetsiz kapatarak ligin dibine demir atan ancak son 2 haftada Kayserispor ve Diyarbakırspor maçlarından galibiyetle dönerek 6 puan çıkaran Denizlispor'da moraller yerine geldi. Bu hafta Ankaraspor'la oynanması gereken maçı hükmen galibiyetle kapatacak olan Yeşil-siyahlılar 3 haftada 9 puan alarak ligde kalma umutlarını biraz daha arttırdı. Gelecek hafta kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Manisaspor'la deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdüren

Yeşil-siyahlılar, bu sabah Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde çalıştı. Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde yapılan çalışmada, futbolcular önce koşu pistinde ısınma çalışması yaptıktan sonra ağırlık salonuna geçtiler. Oldukça istekli ve hırslı olduğu gözlenen futbolcular burada ağırlık çalışması yaptı. Sakatlığı sebebiyle uzun süredir oynamayan Emin takımla birlikte çalışırken, hafif sakatlığı bulunan Ahmet Cebe takımdan ayrı olarak havuzda çalıştı.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, uzun zamandır iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, "Ancak takımın üzerinde galip gelememenin getirdiği moral bozukluğu ve psikolojik etki vardı. Son 2 maçta bunu aştık. İnşallah bundan sonra da bunun devamını getireceğiz. Bizim için çok çok önemli bir Manisaspor maçı var. Bu maçı kazanırsak, yolun yarısını geçeceğimize inanıyoruz. Futbolcularım yenildikleri maçlardan sonra bile inançlarını kaybetmediler. Son 2 maçta aldığımız galibiyetler moral

motivasyon açısından bizim için çok iyi oldu. Biz ligde kalacağımıza inanıyoruz. Zorlu Manisaspor maçında herkesin bize destek vermesini istiyoruz" dedi.

Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Okan Koç ise, takımın yeni oyunculardan kurulduğunu belirterek, "Sahada hocamızın dediklerini yaptığımız zaman sorun çıkmıyor. Sahada disiplinli şekilde oynadığımızda bunu sonuca yansıtabiliyoruz. Çok iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Manisaspor maçını kazandığımız zaman kafamızı suyun üzerine çıkaracağımızı ve rahat nefes alacağımıza inanıyorum. Ondan sonrası bizim için çok rahat olacak" dedi.

DENİZLİSPOR, LİGDE KALACAĞINA İNANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 11:46:04
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 13:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?