2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'dan transfer harekatı

DENİZLİSPOR'DAN TRANSFER HAREKATI

Denizlispor'da ilk toplantısını yapan yönetim kurulu transfer çalışmalarına başladı.

Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy başkanlığında yapılan ilk toplantıya 16 kişi katılırken, tanışma ve kaynaşma amaçlı yapılan toplantıda durum değerlendirilmesi ve yapılacaklar görüşüldü. Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, yönetimde görev dağılımı ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Denizlispor güçlü bir takım. Yaşadığımız sıkıntıların üstesinden gelmek için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik" dedi.

Yönetim olarak hedeflerinin Denizlispor'u yeniden Turkcell Süper Lig'e çıkarmak olduğunu belirten Mehmet Özsoy, "Güçlü bir takım oluşturarak şampiyonluk mücadelesi vereceğiz" şeklinde konuştu.

İlk olarak teknik direktör konusunu çözmeyi planlayan ve futbolculuk döneminde Denizlispor'da da forma giyen Metin Diyadin'le görüşmeler sürerken, Yeşil siyahlı yönetim, bir dönem Denizlispor forması giydikten sonra Trabzonspor'a transfer olan ve şu anda İngiltere'de oynayan Ömer Rıza'nın yanı sıra, Antalyaspor'da forma giyen Veysel Cihan, Kocaelispor'dan Levent Kartop, Mersin İdmanyurdu'ndan Ahmet Çağıran ve Giresunspor'dan Volkan Bekiroğlu ile görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Cenk'in Beşiktaş'a transfer olması ve Özden'in de takımdan ayrılmasıyla kalecisiz kalan yeşil siyahlıların, Altay'dan Kılıçaslan ve Konyaspor'un kalecisi Haluk ile ilgilendiği belirtildi. Bu oyunculardan prensip anlaşmasına varılanlar ile gelecek hafta sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Toplantının ardından Atatürk Stadı'na geçen Yeşil-siyahlı yönetim toplu olarak fotoğraf çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 14:49:03
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 18:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?