3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz'dan Yiğidolar'a gözdağı

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında Cumartesi günü kendi sahasında lider Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor.

Ligin ikinci yarısında teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ın gelmesiyle birlikte çok iyi bir çıkış yakalayan Yeşil-siyahlı ekip, lider Sivasspor'u da eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. İkinci yarının son 6 maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik alan ve 14 puan toplayan Denizlispor, düşme hattından uzaklaşmak için saha ve seyirci avantajını da kullanarak lider Sivasspor'u yenmek istiyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana Ümit Milli Takım kampında bulunan Güray ve ülkesinin milli takımında bulunan Bosna Hersekli futbolcu Berberoviç dışında tüm futbolcular katıldı. Antrenmanda futbolcuların hayli istekli ve neşeli olmaları dikkat çekti.

Tecrübeli futbolcu Şener, son 6 haftada iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "6 haftadır mağlup olmadık ve gol yemiyoruz. Zor bir maç olacak. Biz 29 puandayız ve bizim için kritik bir maç. Özellikle son 4 haftaya rahat girmek istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız ve hocamızla bunu konuşuyoruz. Takım olarak Cumartesi günü lider Sivasspor ile oynayacağımız maça kilitlendik. Bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Sivasspor'un şampiyon olmasını istediğini ifade eden Şener, "Sivasspor'un şampiyon olmasını isterim. Türkiye'de artık 5. bir takımın şampiyon olması iyi olur. Türkiye ligine renk gelir. Sivasspor'un şampiyonluğu Anadolu takımlarını da teşvik eder. Şampiyonluk konusunda diğer takımların da daha istekli ve arzulu olacaklarına inanıyorum. Biz bu hafta Sivasspor'u yenelim, ama Sivasspor lig sonunda şampiyon olsun" dedi.

Devre arasında Çaykur Rizespor'dan transfer edilen ve forma giydiği 5 maçta hiç gol yemeyen kaleci Özden ise, Sivasspor maçının çok zor geçeceğini söyledi. Son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten kaleci Özden, "Sivasspor ligin iyi ekiplerinden ve lider durumda. Ligin sonu yaklaştıkça alt sıralarda bir sıkıntı yaşanıyor. Biz bu sıkıntıları yaşamamak için kendi evimizde ve seyircimizin desteğiyle kazanmak istiyoruz. Yine gol yemeden galip gelmek istiyoruz. Ben şampiyonluk yarışının Beşiktaş ve Sivasspor arasında geçeceğini tahmin ediyorum. Ama bizi şampiyonluk ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 14:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?