2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horozlar, Bursa maçına hazır

Denizlispor, yarın kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.


Turkcell Süper Ligi'nde 11 puanla 13. sırada yer alan Denizlispor, Bursaspor'u yenerek alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Çalışmalarını bugün yaptığı son idmanla tamamladıktan sonra Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kampa giren yeşil siyahlı ekipte, sakatlıkları süren Couto, Fatih Yiğen, Emin ve Carlos Alberto forma giyemeyecek. Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan'ın da ilk defa taraftarların önünde takımın başında çıkacağı yeşil siyahlılar galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Bursaspor'u mutlaka yenmek için sahaya çıkacaklarını belirten teknik direktör Ümit Kayıhan, "Hazırlıklarımızı tamamladık. Hafta içinde iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Her maç gibi Bursaspor maçı da zor geçecek. Taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puan almak istiyoruz. Bu zorlu karşılaşmada taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın ve desteklesin" dedi.


Yarın Denizli Atatürk Stadı'nda saat: 14.00'da başlayacak olan maçın biletleri sabah saatlerinden itibaren stat gişelerinden satışa sunulacak.
Denizlispor'un Bursaspor maçına, Cenk- Feridun, Roman Kratochvil, Burak (Murat Karakoç), Çağlar- Selahattin, Tomas, Yusuf, Caner- İvan (İzzet), Roberts onbiriyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 14:03:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?