2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horozlar galibiyetin tadını çıkarıyor

Turkcell Süper Lig'de kendi sahasında Kayserispor'u 1-0 yenerek, 3 haftalık galibiyet hasretine son veren Denizlispor'da yüzler gülüyor.


Kulüp 2. Başkanı Mehmet Özsoy, Kayserispor maçını kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Kayserispor karşısında iyi bir kenar yönetimi ve inançlı bir takım gördük. Biz bu futbolculara inandıktan sonra Kayserispor gibi güçlü bir takımı yenmemek için bir sebep yok. Menajer Özhan Çetin ve takımı maça hazırlayan altyapı hocalarımıza teşekkür ediyorum. Futbolcuları çok iyi motive etmişler. İnanç, galip geldi" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda Çarşamba günü Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Mehmet Özsoy, Konya'dan İstanbul'a geçeceklerini ve hafta sonunda deplasmanda ligde Kocaelispor ile oynayacakları maça hazırlanacaklarını söyledi. Kayserispor'u yendikleri gibi Kocaelispor'u da yeneceklerine inandıklarını belirten Özsoy, "Taraftarlarımız, bu takıma sahip çıkmalı" dedi.


Ligde küçük büyük takım ayrımı kalmadığını belirten Özsoy, "İnançlı olan ve bu işe kendini adayan takımlar, sahada şampiyonlukta iddialı olan takımları da yenebiliyor. Bunun için inanmak şart. Biz işin bilincindeyiz ve dikkatli davranıyoruz" ifadelerini kullandı.


Yusuf ve Serhat gibi oyuncuların takımdan ayrılmasının takımı olumsuz etkilediğine inanmadığını belirten Özsoy, "Ligde şu anda bulunulan konumu takımdan ayrılan bazı futbolcuların gidişine bağlamak yanlış. Süper Lig'de bu sezon kadar görülmedik sayıda teknik direktör değişimi oldu. Takımda 2 oyuncunun değişmesiyle bunlar yaşanmıyor. Bunlar her zaman olağan şeyler. Genç bir takımız, ancak takım içerisinde tecrübeli futbolcularımız da var. Diğer takımlardan çok şanslıyız. Ligi en iyi yerde bitirebiliriz"

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 17:49:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?