3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horozlar sağlık kontrolünden geçti

Denizlispor, 2009-2010 futbol sezonu hazırlıkları öncesi bugün toplanarak sağlık kontrolünden geçti.

Denizli Özel Tekden Hastanesi'ne gelen Yeşil-siyahlı futbolcular ve teknik heyet, birbirleriyle hasret giderdi. Denizlispor'da Gineli futbolcu İbrahima Bangoura dışında tüm futbolcular sağlık taramasından geçti. Gerekli tahlillerin yapılması için kan veren Yeşil-siyahlı futbolcular, daha sonra çeşitli testlerden geçti. Yeni transfer Ahmet Cebe de takıma katılırken, futbolcuların oldukça neşeli olması dikkat çekti.

Denizlispor'un başarılı kalecisi Özden, geçen sezonun kendileri için stresli geçtiğini belirterek, "Bu takım daha güzel şeyleri hakediyor. İyi bir dinlenme zamanı geçirdik. Şimdi artık çalışma zamanı. Bugün sağlık kontrolünden geçiyoruz. İyi bir takım oluşturduk. Birkaç transferle daha da güçleneceğiz. Bu sezon Denizlispor bundan önceki sezonlar gibi değil, yukarıları hedefleyen ve ilk 10 içinde olan, daha iyi şeyler yapan bir takım olacak. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Yeni hocamızla daha iyi olacağız" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altın ise, yeni sezon için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Denizlispor iskelet kadrosunu bozmadı. Geçen sezon yakından tanıdığım bir takıma geldim. İyi bir kadroya sahibiz. Bu kadroya rekabet ortamı oluşturmak için 3-4 takviye daha yapacağız. Onun çalışmaları şu anda sürüyor. Koordineli çalışıyoruz. Transfer çalışmaları sürüyor, ancak şu anda isim vermemiz mümkün değil. Takım içerisinde dengeleri kurmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız var. En sağlıklı transferleri yapmak istiyoruz. Geçen yıllarda yaşanan stres ve baskıyı bu sezon yaşamak istemiyoruz. Hem taraftarlarımıza, hem yönetime sağlıklı ve pozitif göze hoş gelen futbol oynatıp, sezonu yukarılarda bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 14:52:11
Güncelleme :27 Haziran 2009 Cumartesi 15:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?