2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horozlar'da 3 puan hesapları

Denizlispor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Geçen hafta Kocaelispor deplasmanından eli boş dönen Denizlispor, Bursaspor'u yenerek rahat bir nefes almak istiyor. Teknik Direktör Ümit Kayıhan'ın ilk defa kendi taraftarlarının karşısına çıkacağı maça iddialı hazırlanan yeşil-siyahlı ekipte, futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söylediler. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde günde tek idmanla çalışmalarını sürdüren Denizlispor'da, sakatlığı süren futbolculardan Emin ve Carlos Alberto takımdan ayrı çalışırken, Fatih Yiğen takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu futbolcuların Bursaspor maçında forma giyemeyecekleri açıklandı.


Denizlisporlu futbolcu Engin Memişler, Kocaelispor mağlubiyetinin morallerini bozduğunu belirterek, "İçeride maç kaybetmememiz gerekiyor. Kayserispor maçına hazırlandığımız gibi Bursaspor maçına hazırlanıyoruz. Mutlaka yenmemiz gereken bir maç. bu maçı kazanacağız. Kalan maçlar da bizim için çok önemli. İlk yarının bitmesine 5 hafta kaldı ve bu 5 haftada en fazla puanı toplamamız gerekiyor" dedi.
Denizlisporlu futbolcu Caner ise, Bursaspor maçının mutlaka kazanılması gereken bir maç olduğunu ifade ederek, "Ligde konum olarak iyi durumda değiliz. İç saha maçlarında fazla zorlanmıyoruz. Kendi sahamızda bu sezon iyi puan aldık. Bursaspor'u yenmemiz gerekiyor. Bu maçtan sonra oynayacağımız Eskişehirspor maçından da puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor. Bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 16:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?