2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'u hırs bastı

Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'u hırs bastı.

Turkcell Süper Ligi'nde son 2 haftayı puansız kapatan, son 4 maçta da sadece 2 puan alabilen Denizlispor, Kocaelispor'u yenmekten başka bir şey düşünmüyor.

Kocaelispor maçı hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte, bugün yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti. Antrenman öncesi teknik direktör Mesut Bakkal, Brezilyalı stoper Wescley'in çocuğu ile oynarken, antrenmanın yıldızı Bangoura oldu. Takımı koşturan ve yaptığı hareketlerle herkesi güldüren Bangoura'ya diğer oyuncuların ayak uydurmaya çalışması ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Bileğindeki sakatlık sebebiyle 2 haftadır forma giyemeyen Burak'ın tamamen iyileştiği ve oynayabileceği belirtildi.

Ligin ilk yarısında deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Kocaelispor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Yeşil-siyahlı ekipte, teknik direktör Mesut Bakkal da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Konuşmasına "Çok net söyleyeceğim. Ya kazanacağız, ya kazanacağız, bundan başka bir şey düşünmenin veya dile getirmenin anlamı yok" diyerek başlayan Mesut Bakkal, "Kazanabilecek güçteyiz. Sakatların iyileşmesi bizi sevindiriyor. Burak'ın sakatlığı geçti ve takımla çalışmalara başladı. Sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Özellikle Sivasspor ve Kayserispor maçlarında yaşadığımız mağlubiyetler geldiğimiz lig sıralamasındaki çoğu takımın içine çekti. Ama bu takım bundan önce nasıl başarılı olduysa, bundan sonra da yapabilecek kişilik ve karaktere sahip. Pazar günü maçı hep beraber ya kazanacağız, ya kazanacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 18:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?