2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'un aklı Sivas maçında

DENİZLİSPOR'UN AKLI SİVASSPOR MAÇINDA

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda Manisaspor'a 4-1 yenilerek tur şansını zora sokan Denizlispor'da tek hedef hafta sonunda ligde oynanacak Sivasspor maçını kazanmak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda avantajlı bir skor için çıktığı Manisaspor karşılaşmasından 4-1 mağlup ayrılan Denizlispor, Sivasspor'la karşılaşacağı maç için Manisa'da kaldı. Yarın İstanbul'a oradan da Sivas'a gidecek olan Yeşil-siyahlılarda tek hedef galibiyet. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve puan cetvelinde kendisine en yakın rakip olan Sivasspor'la karşılaşacak olan Denizlispor'da cezalı olan Engin ve sakatlığı süren Emin dışında eksik bulunmuyor. Kendileri için ligin önemli olduğunu ve tüm

konsantrasyonlarının lige endekslendiğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Manisaspor maçında hiç beklemediğimiz bir skorla karşılaştık. Oyuncularım hafta sonunda lig maçında oynayacağımız Sivasspor maçını düşünüyor. Bu maç bizim için çok önemli. Ligde kalma yolunda bu deplasmandan mutlaka galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bunu başaracak gücümüz var" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 15:52:02
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 18:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?