2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'un bileği bükülmüyor

Samsunspor deplasmanından da bir puanla dönen Denizlispor ligde namağlup olarak liderliğini sürdürdü.

Bank Asya 1.Ligi'nin 12.haftasında zorlu Samsunspor deplasmanından 1-1'lik sonuçla dönen Denizlispor'da alınan bir puan sevindirdi. Adanaspor'dan sonra Samsunspor deplasmanında ikinci beraberliğini alan Yeşil - siyahlılar puanını 25'e çıkarırken, ikinci sıradaki Çaykur Rizespor ile arasındaki puan farkı ise 3'e indi. Geçen hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki ilk maçında Galatasaray'a mağlup olarak bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini alan Denizlispor, 12 hafta sonunda yenilmezlik

ünvanını sürdürmeyi başardı. Ahmet Cebe Samsun deplasmanında attığı golle gol sayısını 4'e çıkarırken, Youla lig maçlarında ikinci defa gol atamadı. Samsunspor'un bu maça çok iyi hazırlanacağını bildiklerini ve ona göre sahaya çıktıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Rakibimiz beklediğimizden de etkili oldu. İlk yarıda maç ortada geçti ancak ikinci yarıda bizden daha iyi oynadılar. Deplasmanda alınan bir puan bizim için önemli. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar.

Deplasmandaki bu puan kayıplarını kendi evimizde telafi ettiğimiz taktirde yolumuza emin adımlarla ilerleriz" dedi.

Denizlispor'da bayram sebebiyle futbolculara 2 gün izin verildi. Yeşil siyahlılar Çarşamba günü Haluk Ulusoy Tesisleri'nde toplanarak hafta sonu kendi sahalarında oynanacak Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 11:22:01
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 18:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?