2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'un düşme korkusu

Denizlispor, lider Sivasspor karşısında aldığı mağlubiyetle düşme korkusunu daha yakından hissetmeye başladı.

Turkcell Süper Ligi'nde 6 hafta mağlup olmayan, 5 maçtır da gol yemeyen Denizlispor, Sivasspor'a kendi sahasında 2-0 mağlup olmasıyla 29 puanda kalırken, rakiplerinin haftayı puanla kapatması sebebiyle puan cetvelinde 14. sıraya geriledi.

Mesut Bakkal'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle iyi bir çıkış yakalayan ve üst üste aldığı galibiyetlerle düşme hattından uzaklaşan Denizlispor, son 2 haftada bir puan alınca düşme korkusunu yeniden hissetmeye başladı. Sivasspor karşısında özellikle ikinci yarıda çok iyi mücadele ettiklerini, ancak yan toplardan beklemedikleri 2 gol yediklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğuna rağmen forma giyen tüm oyuncularım elinden geleni yapıyor. Sivasspor maçında da iyi mücadele ettik, ancak istediğimiz puan ya da puanlara ulaşamadık. Geçen maçları unutmamız ve önümüze bakmamız gerekiyor. Şimdi önümüzde zorlu bir Kayserispor deplasmanı var. Bu maçtan mutlaka puanla ayrılmak zorundayız. Cezalı oyuncularımızın cezası bitti. Kayserispor maçına iyi hazırlanarak istediğimizi alacağız" dedi.

Bundan sonraki maçların hepsinin final niteliğinde olduğunu ifade eden Bakkal, "Her maça galibiyet için çıkacağız. Ligin son haftalarına girerken düşme korkusunu mutlaka üzerimizden atmamız gerekiyor. Bunun için de önümüzdeki 3 maç bizim için mutlaka kazanılması gereken maçlar" diye konuştu.

Denizlispor'un stoperi Burak'ın sol ayak bileğindeki sakatlığının ciddi olduğu ve 4 hafta forma giyemeyeceği öğrenilirken, Yeşil-siyahlı ekip Kayserispor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 18:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?