3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz'un galibiyet sevinci

Denizlispor'da Eskişehirspor galibiyetinin sevinci yaşanırken, Denizlispor Başkanı Ali İpek centilmenliğini sürdüren taraftarlara teşekkür etti.

Ligde kalma mücadelesi veren ve ligin en kritik maçlarından biri olan Eskişehirspor maçını 3-2 kazanarak rahat bir nefes alan Denizlispor'da büyük sevinç yaşanıyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda 3-0 öne geçtiği maçta 4-3 mağlup olduğu rakibini Fatih Yiğen, Angelov ve Çağlar'ın golleriyle yenerek 3 puan alan Yeşil-siyahlılar, puanını 35'e çıkararak ligde kalma yolunda avantaj elde etti.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, çok zor bir dönemden geçtiklerini ve aldıkları bu galibiyetin çok önemli olduğunu belirterek, "Henüz hiç bir şey bitmiş değil. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda başarının nasıl geldiği bir kez daha ortaya çıktı" dedi.

Denizlispor Başkanı Ali İpek de Eskişehirspor galibiyetinin çok önemli olduğunu belirterek, "Maçta taraftarının müthiş bir desteği vardı. Her iki takım da elinden gelen mücadeleyi verdi. Ancak Denizlispor galibiyeti daha çok isteyen taraftı ve 3 gollü bir galibiyet geldi" diye konuştu.

Fair-play konusundaki mücadelelerini sürdürdüklerini ifade eden Ali İpek, "Bu konuda taraftarlarımızı centilmenliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Çok iyi bir maç oldu. Denizlispor yeniden yapılanma içinde bulunuyor. Bu sezon sırat köprüsünden geçiyoruz. Bu dönemi kazasız belasız atlatmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan, Yeşil-siyahlı ekipte Eskişehirspor maçında sakatlanan Boşnak oyuncu Djamal Berberoviç'in durumunun ciddi olduğu ve iki hafta oynamayacağı öğrenilirken, kart cezalısı durumuna düşen Ozan ve Emin Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Bugünü dinlenerek geçiren Denizlispor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 16:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?