3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz'un golcüleri suskun kaldı

DENİZLİSPOR'UN GOLCÜLERİ SUSKUN KALDI

Denizlispor'un golcüleri Emil Angelov ve Roberts, bu sezon suskun kaldı.

Turkcell Süper Lig'de 31. hafta sonunda matematiksel olarak ligden düşmesi kesinleşen Denizlispor, 10 sezonluk Süper Lig mücadelesinde en kötü sezonunu yaşarken, golcüleri de suskun kaldı. 31. hafta sonunda 22 puanla 17.sırada yer alan ve bitime 3 hafta kala Ankaraspor'un ardından ligden düşen ikinci takım olan Denizlispor'da, atılan 20 golün 9 golünü Angelov ve Roberts attı. Bulgar oyuncu Emil Angelov lig maçlarında 5, kupada ise 6 gole imzasını atarken, Roberts ise ligde 4, kupada da 3 gol atabildi.

Yeşil-siyahlı ekip şu ana kadar Manisaspor'un ardından 26 golle en az gol atan ikinci, 46 golle en fazla gol yiyen dördüncü takım durumunda bulunuyor. Ligin ilk yarısını Ankaraspor'a karşı alınan hükmen galibiyet dışında galibiyetsiz tamamlayan Yeşil-siyahlılar, ikinci yarıda Diyarbakırspor, Kayserispor ve Eskişehirspor'u yenebildi. Denizlispor'da 31.hafta sonunda en fazla maç oynayan futbolcu 24 maçla Koffi olurken, bu oyuncu 27 maçta forma giyen Angelov'la birlikte 7'şer sarı kartla en fazla kart gören oyuncu oldu. Burak Akyıldız ise 2 kırmızı kartla en fazla kırmızı kart gören oyuncu.

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Pazar günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Yeşil siyahlı ekipte sakatlığı bulunan Güray dışında eksik bulunmuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 14:35:01
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 16:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?