2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'un Kartal mesaisi başladı

Denizlispor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

Turkcell Süper Lig'de bitime bir hafta kala ligde kalmayı garantileyen Denizlispor, şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı. Geçen hafta Ankaragücü'ne mağlup olmasına rağmen rakiplerinin puan kaybetmesiyle ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyen Yeşil-siyahlı ekip, Beşiktaş maçını kazanarak ligi galibiyetle bitirmek istiyor. Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları süren Berberoviç ve Carlos Alberto'nun Beşiktaş maçında oynamayacağı öğrenilirken, Çağlar'ın büyük bir ihtimalle forma giyebileceği belirtildi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ilk defa stressiz bir maça çıkacaklarını belirterek, "Beşiktaş maçına rahat çıkacağız. Biz herşeyimizi ortaya koyup, adımıza yakışan mücadeleyi yapacağız" dedi.

Öte yandan Denizlispor yönetimi teknik direktör Mesut Bakkal ile Beşiktaş maçından sonra masaya oturmayı kararlaştırdı. Bu sezonun ikinci yarısında geldiği Denizlispor'da başarılı sonuçlar alan ve takımın ligde kalmasını sağlayan Mesut Bakkal ile gelecek sezon da çalışmayı düşünen yönetim, gelecek hafta içerisinde masaya oturarak teklifini yapacak. Mesut Bakkal'ın mevcut kadronun güçlendirilmesini isteyeceği, 2 stoper ve orta saha oyuncusunun transfer edilmesini isteyeceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 16:03:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?