3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz'un puan sevinci

Denizlispor'da Gençlerbirliği maçından alınan bir puanın sevinci yaşanıyor.

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında çıkışa geçen Denizlispor, 3. deplasman maçından da puanla döndü. Gençlerbirliği ile deplasmanda golsüz berabere kalarak puanını 28'e çıkaran Yeşil-siyahlı ekip, 6 haftadır mağlup olmuyor.

Ligde son 5 maçında hiç gol yemeyen Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal, deplasmanda alınan puanının çok önemli olduğunu söyledi. 5 haftalık yenilmezlik unvanını Gençlerbirliği maçında da sürdürdüklerini ifade eden Mesut Bakkal, "Aynı puana sahip iki takımın mücadelesinde biz en az bir puanla dönmeyi hedefliyorduk. Bunu da başardık. Son 5 haftayı gol yemeden bitirmemiz bizim için büyük başarı. Lige verilen bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirerek, son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Bugünü izinli olarak geçiren Denizlispor, yarın toplanacak ve ilk idmanını yapacak. Çarşamba günü Antalya'ya gidecek olan Yeşil-siyahlı ekip, Antalya Belek Papillion Otel'de kampa girecek. Perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü de Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk ile birer hazırlık maçı yapacak olan Denizlispor, aynı gün Denizli'ye dönerek Sivasspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:50:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?