2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'un Süper Lig'e veda maçı

DENİZLİSPOR VEDA MAÇINA HAZIR

Denizlispor, yarın kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının ardından Turkcell Süper Lig'e veda edecek.

1999-2000 sezonundan beri Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Denizlispor, 10 yıllık Süper Lig mücadelesine yarın son verecek. 25 puanla 17. sırada bulunan ve 3 hafta önce ligden düşmesi kesinleşen Denizlispor, yarın akşam Atatürk Stadı'nda Gaziantepspor'u konuk edecek. Paralarını alamadıkları gerekçesiyle takımdan ayrılan Angelov, Bajic ve Berberoviç'in yanı sıra, kart cezalısı Koffi ve sakat oyuncular Güray ve Burak'tan yoksun olarak Gaziantepspor maçına çıkacak olan Yeşil-siyahlı ekip bugün yaptığı

son çalışmayla hazırlıklarını tamamladı. Gaziantepspor maçında son defa takımın başında çıkacak olan teknik direktör Hakan Kutlu, ligden düşmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Turkcell Süper Ligi'ne galibiyetle veda etmek istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve maç saatini beklemeye başladık. Bugüne kadar olduğu gibi son maçımızı da bize yakışır şekilde tamamlayacağız" dedi.

Yarın akşam Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak maçta Denizlispor'un Gaziantepspor karşısına, Cenk, Ahmet Cebe, Çağlar, Fatih Yiğen, Ahmet Burak Solakel, Braga, Emin, İbrahim Ege, Roberts, Youla, Engin onbiriyle çıkması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 14:17:04
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 15:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?