3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı

Denizli'de, refüje çarpıp 50 metre sürüklenen otomobil hurdaya dönerken, emniyet kemeri takılı olan sürücü kazayı hafif sıyrıkla atlattı.

Kaza, bu sabah saat 08.30 sıralarında Denizli Ankara karayolu Akhan mevkiinde meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nden Denizli istikametine giden Eyüp Aksın yönetimindeki 34 RR 423 plakalı otomobil, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu orta refüje çarptıktan sonra 50 metre sürüklendi. Kazada emniyet kemeri takılı olan sürücü Aksın, kendi imkanlarıyla hurdaya dönen otomobilden çıkarak cep telefonuyla kazayı bildirdi. Emniyet kemeri sayesinde kazayı hafif sıyrıkla atlatan Aksın, Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.  Bu arada otomobil çekiciyle kaza yerinden kaldırıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Denetleme ve Şube Müdürü Mehmet Kocatürk, özellikle yağışlı havalarda sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini belirterek, "Denizli istikametine gelen otomobil orta refüje çarptıktan sonra 50 metre sürüklendi. Sürücü emniyet kemerinin takılı olması sebebiyle kazayı hafif sıyrıkla atlattı. Emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Sürücülerden araçlarına bindikten sonra ilk önce emniyet kemerlerini takmasını istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 13:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?