2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Huzurevinde yeni yıl coşkusu

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin huzurevi sakinleri için hazırladığı yılbaşı eğlence programında yaşlılar doyasıya eğlendi.


Kent Konseyi Kadın Meclisi Ekonomi ve Sosyal İşler Komisyonu ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü desteğiyle huzurevinde yılbaşı eğlence programı hazırladı. Kadın Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar ve Komisyon Başkanı Handan Çevik önderliğindeki kadınlar eğlence öncesi evlerinde hazırladıkları pasta ve börekleri, huzurevi sakinlerine ikram etti. Sosyal Hizmetler İl Müdür Ahmet Altın'ın da katıldığı programda, yaşlılar gönüllerince eğlendi. Kadın Meclisi üyesi hanımlar, huzurevi sakinlerinin yaşlı delikanlılarıyla müzik eşliğinde dans etti. Yaşlılar, dansın ardından göbek atıp doyasıya oynadılar. Huzurevi sakinleri, yaklaşık 2 saat süren programla, hem moral buldu hem de unutamayacakları bir yılbaşı eğlencesi yaşadı.


Kadın Meclisi Başkanı Bahtiyar, huzurevi sakinlerinin en çok ilgiye ihtiyacı olduğunu belirterek, "Yaşlılarımız için yılbaşı programı hazırladık. Amacımız, burada kalan yaşlılarımızın sınırsız eğlenmesi ve moral bulmalarıydı. Huzurevindeki etkinliklerimiz yılbaşıyla sınırlı kalmayıp bundan sonrada devam edecek" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 18:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?