6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Huzurevindeki yaşlılar unutulmadı

DENİZLİ'DE YAŞLILAR UNUTULMADI

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Osman Zolan, Yaşlılar Haftası kutlamaları çerçevesinde Denizli Huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftası'nı kutladılar.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın'ın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Erkmen ve Başkan Zolan, yaşlılarla tek tek ilgilendi. Huzurevi sakinleri de Vali Erkmen ve Başkan Zolan'ın kendilerini hatırlayıp ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür etti. Huzurevi sakinlerinden Ahmet Beller de kendi yazdığı 'Huzurevi' adlı şiiri okuyarak Vali Erkmen, eski belediye başkanı Nihat Zeybekci ve Belediye Başkanı Osman Zolan'ın her zaman yakın ilgisini gördüklerini ifade etti.derek bu ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Yaşlıların yaptıkları el işi ürünlerini de sergiledikleri ziyarette konuşan Belediye Başkanı Osman Zolan, "Belediye olarak hizmet hızımız ve kalitemiz aynı hızla devam edecektir. Sizlere yönelik olarak verdiğimiz hizmetlerde her zaman ayrıcalıklısınız. Eğer bir millet yaşlılarına bakamıyorsa, onlara ilgi gösteremiyorsa o devletin medeni bir devlet olduğundan bahsedemeyiz. Biz medeniyiz diyebilmemiz için yaşlılarımız mutlu olması gerekir. Sizler bu devlete, bu millete ömrünüzü vermişsiniz. Biz sizler için ne yapsak azdır. Yaşlılar Haftanızı kutluyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.

Vali Yavuz Erkmen de millet olarak büyüklere her zaman saygı, sevgi gösterdiklerini, küçüklere de sevgi ile yaklaştıklarını ifade ederek, "Yaşlı olmak demek tecrübe sahibi olmak demektir. Önemli olan sağlık ve huzur içerisinde hayatı geçirmektir. Huzurevinde sizlerin en iyi şekilde yaşaması için bütün idareciler olarak her türlü desteği veriyoruz. Sizler mutlu olursanız bizler de mutlu oluruz. Hepinizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor ellerinizden öpüyorum. Sağlık ve huzur içerisinde sevdiklerinizle birlikte uzun ömürler diliyorum" dedi.

DENİZLİ'DE YAŞLILAR UNUTULMADI
DENİZLİ'DE YAŞLILAR UNUTULMADI
DENİZLİ'DE YAŞLILAR UNUTULMADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 14:18:03
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 17:06:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?