3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

İbre Yusuf Şimşek'e döndü

DENİZLİSPOR'DA İBRE YİNE YUSUF'A DÖNDÜ

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor'da ibre yine Beşiktaş'ta forma giyen Yusuf Şimşek'e döndü.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da yeni sezon hazırlıkları başlarken, teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor eski futbolcusu Yusuf Şimşek'le görüşmelere başladı. Teknik direktör Nurullah Sağlam'la prensip anlaşmasına varan ancak trafik kazası geçirdiği için Sağlam'ı Denizli'ye getiremeyen yeşil siyahlı yönetim Yusuf Şimşek'in teknik direktör futbolcu olarak görev yapması için teklifini yinelediği belirtildi.

Denizlispor'da uzun yıllar futbol oynayan Yusuf Şimşek, Yeşil-siyahlı takımın başına geçmekten gurur duyacağını belirterek, "Anlaşma sağlandığı taktirde Denizlispor'da görev yapmaktan mutluluk duyarım" dedi. Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy ise, Yusuf ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek, en kısa sürede teknik direktör sorununu çözeceklerini söyledi.

Denizlispor yönetimi futbolcu transferi konusunda da çalışmalırını sürdürüyor. Galatasaray'ın eski futbolcusu Orhan Ak ile daha önce Denizlispor forması giyen Ümit Bozkurt'un transfer listesine alındığı, her iki oyuncunun da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 15:02:01
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 17:58:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?