2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İhale zanlıları adliyeye çıkarıldı

OMURGA OPERASYONU ŞÜPHELİLERİ ADLİYEYE ÇIKARILDI

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'nde, ihaleye fesat karıştırmak iddiasıyla başlatılan operasyonda gözaltına alınan 11 kişi bugün adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'nde malzeme alımında usulsüzlük yapıldığı ve ihaleye fesat karıştırıldığı ihbarı üzerine yaklaşık 1.5 yıl süren takibin ardından bu hafta başında operasyon yaptı. Aralarında hastane başhekimi, iki başhekim yardımcısı, hastane müdürü, 3 doktor ve medikal firmasından 16 kişi olmak üzere toplam 23 kişinin ifadesi alındı. Başhekim ve iki yardımcısı ile 10 medikal yetkilisi serbest bırakıldı.

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi Hastane Müdürü Y.A., doktorlar S.U., H.B. ve K.E. ile 6 medikal firması yetkilisinin yanı sıra hastanede satın alma memuru olarak çalışan bir kişi gözaltına alındı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 11 kişi, bu sabah Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılarak adliyeye sevk edildi. Operasyonla ilgili evraklar da iki polis memuru tarafından taşındı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 11:25:00
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 17:06:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?