2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İki kardeşe kurşun yağmuru

Denizli'de, bir aracın içinde alkol alan dört kişi ile araca yaklaşan ve kimliği belirlenemeyen iki kişi arasında çıkan tartışma sonunda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay, Denizli'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 20 YU 028 plakalı otomobilin içinde alkol alan Çağlar Soysal (26), Mustafa Soysal (24), İlyas K. (18), Faruk K. (22) otomobile gelen kimliği belirlenemeyen iki kişiyle tartıştı. Tartışma sırasında silahlı iki kişi, İlyas K. ve Faruk K.'yı tehdit ederek, "Sizinle işimiz yok buradan kaybolun geri gelmeyin" dedi. İlyas K. ve Faruk K. de araçtan uzaklaştı.

Silahlı iki kişi, Çağlar Soysal ve Mustafa Soysal'a ateş açtı. Olayda Çağlar Soysal ağır yaralanırken, kardeşi Mustafa Soysal da kolundan ve elinden yaralandı. Silahlı iki kişi de olay yerinden kaçtı.

SAĞLIK EKİBİNİ ÇAĞIRDILAR

Olaydan sonra araca geri dönen İlyas K. ve Faruk K., iki kardeşi yaralı halde buldu. 112 Acil Servisi arayarak yardım istemeleri üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri iki kardeşi hastaneye kaldırdı. Çağlar Soysal hastanede hayatını kaybetti. Elinden ve kolundan yaralanan kardeşi Mustafa Soysal da tedaviye alındı.

Polis, olaydan sonra şehrin tüm çıkışlarını kapatarak otomobiller ve şüpheli şahıslar üzerinde arama ve sorgulama yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri Çağlar Soysal'ın otomobilinde yaptığı incelemede bira kutuları ve bagajda av tüfeği buldu. Çağlar Soysal'ın öldürülmesiyle ilgili daha önce aralarında husumet bulunan B.Ö.'nin azmettirdiği iddiasıyla polis tarafından arandığı bildirildi.

Polis, bu arada silahlı iki kişiyi de arıyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 19:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?