2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İki yüzlü siyasetçilere milletin karnı tok

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, AK Parti'nin kuruluşu ve iktidara gelişinden itibaren demokrasi yolunda önemli mesafe kat edildiğini söyledi.

Çağdaş ve gelişmiş ülkelerdeki demokratik hak ve özgürlükleri kendi insanından esirgeyen zihniyetle çetin bir mücadele yürüttüklerini belirten Bilal Uçar, "Halkımızın hayat standardını ve yaşam kalitesini arttırmak için her alanda atılımlar gerçekleştirdik. Ülkemizde yaşayan her vatandaşımızı hiçbir ayrımcılık yapmadan kucakladık ve milletimize hizmet etmekten başka bir düşünce içinde asla olmadık. Bugün dünyada yaşanan sıkıntılar bizim insanımızı da etkilemektedir. Buna rağmen geldiğimiz noktada yapılan hizmetlere baktığımız zaman, 10 yıl önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye'yi karşılaştırdığımızda gerçekten iftihar edilecek bir tablo ortaya çıkmaktadır. Siyaset felsefemiz itibariyle. ülkemizde çatışma ve gerilimden uzak durarak ve sadece hizmeti düşünerek yaptığımız açılım halkımız tarafından büyük teveccüh ve hüsnü kabul görmüştür" dedi.

Bu yüzden girdikleri 4 seçimden de birinci parti olarak çıktıklarını, demokrasilerde siyasi rekabetin esas olduğunu belirten Uçar, "Çeşitli görüş ve düşünceleri ifade eden partiler temsil ettikleri kitleler adına eleştiri ve çözüm adına bir şeyler söyleyeceklerdir ve iktidara talip olacaklardır. Bugün siyasi aktörlerin geçmişe takılıp kalmadan halkı anlamaya çalışarak yeni politikalar üretmeleri hem kendilerinin hem de toplumun menfaatine olacaktır. Çünkü geçmişte yaşanan çatışmacı siyaset dilinin ve uygulamaların ülkemize ne kadar büyük kayıplar yaşattığını halkımız artık görüyor. Artık iki yüzlü siyasetçilere bu milletin karnı tok" dedi.

Bu ülkede siyaset yapan her Türk vatandaşının, vatanını ve bayrağını sevdiğinden şüpheleri olmadığını belirten AK Parti İl Başkanı Uçar, "Ülkemizin menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak geçmişteki hatalarımızdan ders çıkarıp, çocuklarımıza miras bırakacağımız güzel ve yaşanabilir bir ülke için kavga değil, birlikte barış içinde siyasetimizi sürdürmek durumundayız. Ak Parti Denizli İl Teşkilatı olarak kuruluşumuzdan bu güne partimizin temiz siyaset anlayışını Denizli'mizde de sürdürmeye gayret ettik. Halkımıza hizmet yolunda güzel ve başarılı sonuçlar aldık. 10 Mayıs 2009 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 3. olağan il kongremizle yeniden yetki aldık.. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla gücümüze güç kattık. AK Parti Denizli Teşkilatı olarak her zamankinden daha azimli, kararlı ve çok çalışarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 14:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?