6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

ikramiye çıkan bayii vatandaşın akına uğradı

Sayısal Loto’da bu hafta tek başına 6 tutturarak büyük ikramiye olan 2.5 trilyonun sahibi olan talihli henüz ortaya çıkmazken, talihlinin loto oynadığı büfe ise vatandaşların akınına uğradı.

Denizli Santral Garaj çıkışında bulunan 53 No’lu Vatandaş Büfe Sayısal Loto Bayii, büyük ikramiyenin büfeden oynandığını yazan dövizlerle donatıldı. Büyük ikramiyenin çıktığı kuponun oynandığı Vatandaş Büfe, sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşların akınına uğradı.

Bazı vatandaşlar merakla talihlinin kim olduğunu öğrenmek isterken, birçok kişi de büyük ikramiyenin çıktığı kuponu yazan makinede şansını denedi. Vatandaş Büfe’nin sahibi Hasan Sabri Kaya, 3. defa büyük ikramiyenin kendi makinelerinden çıktığını belirterek, "Daha önce de 2 defa büyük ikramiyenin çıktığı kuponlar bize yatırılmıştı. 2.5 trilyon liranın Denizli’den ve bizim makineden çıkması beni çok sevindirdi. Talihliyi henüz bilmiyoruz; ancak ikramiyeyi güle güle harcasın. Kendisinin yüzü güldü, İnşallah o da bizim yüzümüzü güldürür" dedi. Hasan Sabri Kaya, talihlinin ikramiyeyi harcarken dikkatli olması tavsiyesinde de bulunmayı ihmal etmedi.

denizli
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 14:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?