2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İktidar acizleri yıpratır!

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EKREM ERDEM:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, ideolojik kaygılar ve çağdaşlık adına ülkenin çocuklarını okutmamak için her türlü şeyin yapıldığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, 12 Eylül'de yapılan referandum sonuçlarını değerlendirmek üzere çıktığı il gezilerine Denizli'de devam etti.

AK Parti İl Başkanlığında Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan'ın da katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ekrem Erdem, referandumda Denizli'de yüzde 47 oranında "evet" oyu çıkmasının önemli olduğunu belirterek, "Oy kullanan her iki seçmenden bir tanesi anayasa değişikliği yönünde oy kullandı" dedi. Referandum sonuçlarını değerlendirmeyi sürdürdüklerini ve saha çalışmalarına devam ettiklerini belirten Erdem, AK Parti'nin yaptığı hizmetlerle vatandaşların güvenini kazandığını söyledi.

TÜRKİYE'DE SIK SIK İKTİDARLAR DEĞİŞTİ

AK Parti'ye gelene kadar bundan önceki iktidarların bir sonraki seçimde hep puan kaybettiğini belirten Ekrem Erdem, şöyle konuştu: "Bu yüzden Türkiye'de sık sık iktidarlar değişti. Bu yüzden 'İktidar yıpratır' cümlesi kafalara yerleşmiştir. Mazeret budur. Nitekim 3 Kasım 2002 seçimleri öncesi Türkiye'de iktidarda olan partiler vardı. DSP, MHP, ANAP vardı. Bu millet onlara 5 yıl için bir kredi verdi ve ülkeyi yönet dedi. Ama bunlar 3 yılı dolduramadan kaçmanın yolunu aradı. Erken seçim kararı alarak

ayrıldılar. Bir önceki seçimde Türkiye'de en yüksek oyu alan DSP silindi. Gerekçe 'İktidar yıpratır' Anavatan Partisi gitti. Bugün DSP, Anavatan gibi partiler var mı? Tabelalara bakmayın, halkta karşılığı yok. Bir MHP o gün Türkiye'nin ikinci büyük partisiydi. Gerçekten iktidar yıpratıyor mu? İktidar beceremeyenleri, acizleri, vaad ettiklerini yerine getiremeyenleri yıpratır"

EĞİTİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK

Sekiz yıldır iktidarda olduklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, şunları söyledi: "Önümüzdeki seçim bugüne kadar aldığımız oylardan daha yüksek bir oyla tekrar iktidara geleceğimizi umuyoruz. Niye? Çünkü biz bu milletin beklentilerinden daha fazla hizmet yaptık onun için. Biz belki de vaad etmediğimiz güzel işler yaptık."

Sağlık, ulaşım ve eğitim başta olmak üzere birçok alanda insan odaklı hizmetler yaptıklarını ve hizmetlerin süreceğini belirten Ekrem Erdem, sözlerine şöyle devam etti: "İdeolojik kaygılarla bir çok fakülteler, ilahiyat fakülteleri kapatılmış. Adeta çağdaşlık adına bu ülkenin çocuklarını okutmamak için her türlü şeyi yapmışlar. Biz yeni üniversiteler, yeni liseler, anaokulları, ilköğretim okullarıyla bir eğitim seferberliği başlattık."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem daha sonra partililerle basına kapalı yapılan toplantıda referandum sonuçlarını değerlendirdi.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EKREM ERDEM:
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 11:32:04
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 12:05:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?