7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

İl Eğitim Gençlik Komisyonu toplandı

Denizli İl Eğitim ve Gençlik Komisyonu toplantısında konuşan Vali Gazi Şimşek, Denizli gençliğinin fazla zararlı alışkanlığının olmadığını belirterek, "Denizli gençliğinden memnunuz" dedi.

Denizli İl Eğitim ve Gençlik Komisyonu, Vali Gazi Şimşek başkanlığında toplandı. Vilayete bağlı çeşitli birimlerden oluşan komisyon, Denizli gençliğinin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak için neler yapılması gerektiğini tartıştı.

Vali Gazi Şimşek, toplantısı öncesi yaptığı açıklamada, Denizli gençliğinin fazla zararlı alışkanlığı bulunmadığını bu yüzden gençlikten memnun olduklarını söyledi. Gençliğin zararlı alışkanlıklardan korunmasının sadece devletin görevi olmadığını kaydeden Vali Şimşek, "Denizli gençliğinden memnunuz. Ailelerinden aldıkları toplum terbiyesine yönelik telkinlerle gençliğimiz fazla bir zararlı alışkanlık edinmemiş. Sorumlu birimler olarak, bu konuda toplandık ve kararlar alıp uygulamaya koyacağız. Bu kararlardan sizleri daha sonra haberdar edeceğiz" dedi.

denizli
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 09:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?