2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İl Sağlık Müdürlüğü'nden uyarı

Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, bazı kişilerin İl Sağlık Müdürlüğü'nün adını kullanarak evlere gittiğini, diş fırçası, macunu ve parlatma tozu satışı yaptığını belirterek vatandaşların bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Denizli Valiliği öncülüğünde, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Pamukkale Üniversitesi Halk Sağlığı Bölümü, Diş Hekimleri Odası ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 13 Ekim tarihinden bu yana Ağız Diş Sağlığını Geliştirme ve Diş Çürüklerini Önleme Projesi kapsamında tüm ilköğretim okullarının 2.sınıf öğrencilerine yönelik başlatılan tarama ve eğitim faaliyetleri devam ediyor.
Dr. Erdoğan Taş, bazı kişilerin projeyi kötü amaçla kullandığını söyledi. İl Sağlık Müdürlüğü'ne telefonla gelen ihbarlarda bazı kişilerin İl Sağlık Müdürlüğü'nün adını ve projeyi kullanarak evlere gittiği, diş fırçası, macunu ile diş parlatma tozu satışı yaptığı ve projeyi kötü amaçla kullandığının bildirildiğini ifade eden Erdoğan Taş, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu satışlarla müdürlüğümüzün hiçbir ilgisi yok. Mağdur olmamak ve projenin sağlıklı yürütülebilmesi için vatandaşlarımızın bu konuda dikkatli ve duyarlı olmalarını istiyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 17:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?