3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

'İmza' izdihamı

Denizlispor Kulübü tarafından düzenlenen imza günlerinin bugünkü bölümünde izdiham yaşandı.

Denizlisporlu futbolcuların taraftarlarla bütünleşmesi amacıyla bugün 3.’sü düzenlenen imza gününde okuldan çıkan öğrenciler evleri yerine imza gününün düzenlendiği Denizlispor Store Mağazası’na hücum edince izdiham yaşandı.

Ersen Martin, Ömer Rıza ve Fatih Egedik’in katıldığı imza töreninden önce mağaza önünde toplanan ve çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu taraftarlar, sıraya girebilmek için büyük çaba harcadı.

3 futbolcunun mağazaya gelmesiyle birlikte mağaza önünde artan kalabalık sebebiyle bazı küçük taraftarlar zor anlar yaşadı. Görevlilerin taraftarları sıraya koyma çabaları sonuç vermeyince, kapı önünde birikenler teker teker içeriye alınmak zorunda kalındı.

Ersen Martin, Ömer Rıza ve Fatih, taraftarlara fotoğraf, forma ve bayrak imzalarken, okula başladığı zaman ilk olarak hayranı olduğu Ersen Martin’in ismini yazmasını öğrenen 9 yaşındaki Ahmet Erikler, 3 yıllık hasretine son vermenin sevincini yaşadı. Hayranı Ahmet’in formasını imzalayan Ersen Martin, kendisini idmana davet etti ve sezon sonunda giydiği Denizlispor formasını verme sözünde bulundu. Yıllardır görüşmek için can attığı Ersen Martin’le görüşen Ahmet Erikler, daha sonra okuluna geri döndü.

Denizlisporlu futbolculardan imza almak isteyen taraftarlar mağaza dışında da uzun kuyruk oluşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 15:11:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet erikler IP: 85.101.147.xxx Tarih : 29.08.2006 21:48:21
ben gerçektende ahmet eriklerim o gün çok hecanlıydım heleki foto çekilirken daha daha heyecanlıydım altal amcam saolsun içeriye girdim babamda vardı hatda fatih egedik in tam önündeki amcamdııı