3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

İncilipınar Parkı'na akın

DENİZLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU BİR BAŞKA

Denizli Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Ramazan etkinliklerinin bu yılki mekanı İncilipınar Parkı, her akşam binlerce Denizlilinin akına uğruyor. Her gün iftardan sonra farklı bir etkinliğin gerçekleştirildiği İncilipınar Parkı her yaştan konuklarıyla dolup taşıyor.

Denizli Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan ayı şenlikleri büyük ilgi görüyor. Şenlikler için bu yıl seçilen mekan İncilipınar Parkı olunca binlerce vatandaş hem sıcak havanın etkisinden kurtulmak hem de aktiviteleri izlemek için parka akın ediyor. İncilipınar Parkı'nın muhteşem atmosferinde her gün farklı bir etkinlik gerçekleştirilirken, parkı ziyaret edenler Ramazan ayına, yakışır geceler geçiriyor. Çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan alanlarda değişik yarışmalara katılırken iftardan hemen sonra Geleneksel Türk Tiyatrosu Karagöz- Hacivat, orta oyunu, meddah, Aşuk ile Maşuk gibi gösterileri de büyük ilgi ile izliyor. Teravih namazı sonrası ise büyüklerin beğenisine hitap eden etkinlikler yer alıyor. Tasavvuf, halk müziği ve sanat müziği konserleri, çeşitli sohbet ve şiir dinletileri ile İncilipınar Parkı bambaşka bir görünüme sahip oluyor.

Parkta kurulan stantlarda ise, kar helvasından Osmanlı macununa kadar bir çok yiyecek ve içecek vatandaşların beğenisine sunuluyor.

DENİZLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU BİR BAŞKA
DENİZLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU BİR BAŞKA
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 11:07:01
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 11:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?