2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İnternette chat yapan karısını öldürdü

Denizli'de hırdavatçılık yapan Nurullah Tuksal, ebe hemşire eşi 3 çocuk annesi 36 yaşındaki Pınar Tuksal'ı, internette chat yaptığı gerekçesiyle pompalı av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında İstiklal Mahallesi 1158 Sokak 2 No’lu Eser Apartmanı'nın 4'üncü katında meydana geldi. Bayramyeri'nde hırdavat dükkanı sahibi 37 yaşındaki Nurullah Tuksal ile Serinhisar Devlet Hastanesi'nde ebe hemşire eşi Pınar Tutsal arasında yaklaşık 1 ay önce internette chat yapma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma sonucunda çift ayrı yaşamaya başladı. Bugün kızını gezmeye götürmek için eve gelen Nurullah Tuksal, eşinin arkadaşlık sitesinde (sanalalem) chat yaptığını öğrendi. Eşinin dizüstü bilgisayarını kontrol eden Nurullah Tuksal, gelen mesajları ve arkadaşlık tekliflerini görünce çılgına döndü. Yatak odasında tartışmaya başladığı eşini beraberinde getirdiği pompalı av tüfeğiyle başına üç el ateş edip öldüren Nurullah Tuksal, daha sonra da polisi arayıp “Ben eşimi öldürdüm, gelip beni alın” diyerek ihbarda bulundu.

Sinemaya giden 16 yaşındaki oğlu Onur'u da cep telefonundan arayan Tuksal’ın, “Anneni öldürdüm. Kardeşlerine iyi bak” dediği öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Pınar Tuksal'ın cesediyle karşılaşırken, elindeki pompalı tüfekle birlikte kanepede oturan Nurullah Tuksal'ı gözaltına aldı. Olay yeri incelemesinin ardından Pınar Tuksal'ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Dizüstü bilgisayarına da el konuldu.

Tuksal çiftinin çocukları Tuğçe (11), Onur (16) ve Ahmet Eren (5), ise yakınlarına teslim edildi. Nurullah Tuksal'ın “Oh Be” ismiyle yayımlanan bir şiir kitabının bulunduğu öğrenildi
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 23:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ceren efe IP: 88.251.0.xxx Tarih : 2.03.2009 18:22:18

tuğçe benim yakın arkadaşımdı annesinin öldüğünü duyunca çok üzüldüm ama chat ile alakası bile yok tuğçe başın sağolsun...