3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

İpek'ten iddialı açıklama

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Hacettepe karşısında beklemedikleri puan kaybına uğradıklarını belirterek, "Zor geçeceğini biliyorduk. Son 5 dakika itibariyle bir puana bile sevindik" dedi.

Hacettepe maçının zor geçeceğini bilerek sahaya çıktıklarını ancak hedefledikleri galibiyete ulaşamadıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Ali İpek, "Bu tür maçlar zordur. İnsanın rahatlayabileceği dönemlerde bu tür maçlar olur. Rakip takımın da rahat olacağını biliyorduk. Zor geçen bir maçtı. Son 5 dakikada, aldığımız bir puana şükrettik. Böyle bir zorlukla karşı karşıya kalacağımızı tahmin ediyordum" dedi.

Bundan sonraki her maça kazanmak için çıkacaklarını belirten Başkan İpek, "Denizlispor'un bu gücü de var. Hacettepe'nin oyunu kilitlemesi, maç öncesi 'Nasıl olsa bu maçı kazanırız' havasıyla takımın maça başlaması, bu maçın galibiyeti için engel teşkil etti. Ama bundan sonra böyle engellerle karşılaşmamız gerekiyor. Kadro, takım olarak nasıl bir kalitede olduğumuzu herkes biliyor. Bundan sonra her maçımızı kazanmak için oynayacağız" diye konuştu. Ligde ilk 5 ile son 10 takım arasında tam bir kargaşa yaşandığını ifade eden Başkan İpek, "Zor bir lig yaşanıyor ve ne olacağı belli değil. Ama Denizlispor aşağıda olmayacak" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 15:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?