7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

İş adamlarını tehdit iddiası

Denizli'de, alacaklarını tahsil edemedikleri 17 kişiyi tehdit ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi serbest bırakıldı. 

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Honaz ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Güven Plastik Ambalaj Ltd. Şti.'nin sahibi S.S.'nin, Aliağa Petkim'den aldığı plastik yapımında kullanılan petrol hammaddesini fabrikasına getirmeden T.S. isimli şahsa sattığı, hammaddeyi alan şahsın da, aldığı ve bundan sonra alacağı hammadde karşılığında S.S.'nin hesabına 1 milyon 143 bin YTL yatırdığı belirtildi.

S.S. adlı işadamının İMKB'de 30 milyon YTL'yi kaybederek iflas ettiği ve iflası sebebiyle T.S.'ye olan borcunu ödemediği, T.S.'nin de alacağını tahsil etmek için 6 arkadaşıyla birlikte S.S. başta olmak üzere F.Ö., F.Y., A.Y., R.Ü., M.A.Ö., Ö.D., A.İ.Ö., C.E., Y.S., H.Ş.Ö., A.S., S.S., S.J.S., N.E., P.H.K. ve M.A.B. adlı kişileri silahla tehdit ederek hakarette bulunduğu ileri sürüldü. 

Yaklaşık 2 ay önce meydana gelen olayla ilgili başlatılan soruşturma neticesinde gözaltına alınan T.S., M.S., M.E., Z.K., M.K. ve A.S. adlı şahısların serbest bırakıldığı, H.Ö. adlı bir kişinin de firarda olduğu bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2007 Cuma 13:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?