7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

İşadamı 1 aydır kayıp!

Denizli’de yaklaşık bir ay önce kaybolan işadamı Ali Sakallı’dan hala haber alınamazken, yakınları işadamının organ mafyası tarafından kaçırılmasından endişe ediyor.

21 Kasım akşamı Denizli Almelo Caddesi üzerindeki evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Sakallı Tekstil’in sahibi Ali Sakallı’dan (69) yaklaşık bir aydır haber alınamıyor. Ali Sakallı’nın oğlu eski Babadağ İlçe Belediye Başkanı Mehmet Saim Sakallı, hiçbir sağlık problemi olmayan babasının organ mafyası tarafından kaçırılmasından endişe ettiklerini söyledi. Babasını bulmak için bin adet el ilanı ile 500 adet afiş bastırıp şehrin tüm önemli noktalarına asan Mehmet Saim Sakallı, "Babam için kimse fidye istemedi. Onu organ mafyasının kaçırmasından şüpheleniyorum" dedi.

Yurt genelinde tüm emniyet müdürlüklerine ve jandarma karakollarına haber verildiğini ancak kendisinden hiçbir haber alamadıklarını ifade eden Mehmet Sakallı, "Babam 21 Kasım akşamı hiç kimseye haber vermeden evden ayrılmış. Eşi üvey annemiz Ayfer Sakallı da akşam namazı için camiye gittiğini düşünüp babama bir şey sormamış. Gece geç saatlere kadar babam eve dönmeyince bizleri aradı. Hep birlikte karakollara, hastanelere baktık babama ulaşamadık. Tanıdıklarımızı aradık, çevre ilçelerde ve beldelerde oturan akrabalarımızı aradık. Babamı iyi tanıyan arkadaşlarına ve sürekli gittiği yerlere not bıraktık, ancak bir sonuç alamadık" diye konuştu.

Babasıyla ilgili bilgi verenleri ödüllendireceklerini ifade eden Mehmet Saim Sakallı, "Biz 6 kardeşiz, hepimiz işimizi gücümüzü bıraktık babamızı arıyoruz. Ondan gelecek bir telefon ya da onu gördüğünü söyleyen bir kişinin ağzından çıkacak güzel sözleri bekliyoruz. Babamın üzerinde kimliği yok, cebinde de yaklaşık 300 milyon lira parası var. Babamın sağlık durumu iyi, sadece ayaklarının yaşlılık nedeniyle biraz ağrıdığını söylerdi. Hiç kimseyle bir husumetimiz yok. Artık babamı organ mafyasının kaçırmış olabileceğini düşünüyorum. Fidye için kaçırılmış olsa şimdiye kadar fidyeciler bizi arardı. Eğer herhangi bir kapkaç ya da gaspa maruz kalsa, ölüsünü veya yaralı haliyle bir yerde bulurduk. Ancak oda olmadı. Babamın hayatından endişe ediyoruz. Başına kötü şeyler gelebileceği korkusuyla yaşamaya başladık. Onunla ilgili bize sağlam bilgi verenleri, yerini veya kaldığı yeri söyleyenleri ödüllendireceğiz" şeklinde konuştu.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 12:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?