2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İşadamı babaya korkunç infaz

Denizli'de geçtiğimiz 16 Şubat'taki olayda, işadamı İlhan T., oğulları Mehmet T. (26) ve özel harekâtçı komando astsubay oğlu Ömer T. (22) tarafından, kamyonuyla birlikte gittikleri kendilerine ait nar bahçesinde öldürüldü.

Babalarını nar bahçesine gömen 2 oğlu, kamyonunu da sanayi sitesine bırakarak eve döndü. Cinayeti gizlemeyen oğulları, durumu anneleri Gönül T. ile Mehmet T.'nin eşi Seval T.'ye de anlattı. 24 Şubat'taki kayıp başvurusundan 20 gün sonra kamyonu bulan polis, içerisinin çamurlu ve her yerin karıştırılmış olduğunu gördü. Ekipler, meteorolojiden Denizli'de 14 Şubat'ta yağmur yağdığı bilgisini aldı ve T.'nin 24 Şubat'ta değil, 14 Şubat'ta kaybolduğunu belirleyerek, eşinin yalan söylediğini tespit etti. 6 ay aileyi izleyen polis, astsubay oğlu görev yaptığı Bitlis'te, diğer zanlıları ise Denizli'de gözaltına aldı. Cinayeti itiraf eden iki zanlı, öldürdükleri babalarını gömdükleri yeri gösterdi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 00:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah zeybek IP: 88.236.88.xxx Tarih : 8.12.2008 16:21:26

denizli emniyet mensuplarını canı gönülden bu başarılarından dolayı kutluyorum.cinayetin üzerinden aylar geçmesine rağmen cinayet zanlılarını yakalamaları çok sevindirici.allah bütün polis arkadaşların yardımcısı olsun başarılarının devamı gelsin çözülmeyen olay kalmasın inşallah.