5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

İşadamları ve Vali iftarda buluştu

Denizlili iş adamlarıyla iftar yemeğinde buluşan ve son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Gazi Şimşek, iftar yemeğinde helallik istedi. 

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne alınan Vali Şimşek, Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Borsası (DTB) ve Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (DETKİB) tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Pamukkale Lycuss Otel'de verilen iftar yemeğine Vali Şimşek ve eşi Güler Şimşek, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli Milletvekili M. Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, oda başkanları, sanayiciler ve işadamları katıldı. 

Son kararnameyle merkeze alınan Vali Şimşek, yemekten sonra yaptığı konuşmada, görev süresi içerisinde Denizli'de büyük başarılara imza attıklarını söyledi. Denizli'de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Şimşek, "Merkez Valiliği o kadar da kötü değil. Denizli'nin geçmişindeki valilerin birçoğu, Merkez Valiliği'nden Denizli'ye gelmiştir. 

Bunu herkesin iyi bilmesi gerekiyor. Bizim de, Denizli valisiyken Merkez Valiliği'ne alınmamız gerekiyormuş. Bu karara son derece saygılı olduğumu belirtmek istiyorum. Bizi buraya getiren irade, şimdi orada bize görevi uygun gördü. Bundan sonrası ne olur onu bilmiyorum. Kimseye alınganlığım veya kırgınlığım yok" dedi. 

Valilerin görevlere atanmalarının çok çapraşık olaylar olduğunu ifade eden Vali Şimşek, "Hangi nedenden dolayı merkeze alındığımı ben de bilmiyorum. Onu da öğreniriz. Dolayısıyla ona göre de tedbir alırız diye düşünüyorum. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum ve herkesin hakkını helal etmesini istiyorum" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından, DTO, DSO, DTB ve DETKİB adına DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Cam Sanayi ve Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek tarafından Vali Şimşek'e plaket verildi. Şimşek, gelecek hafta içinde Denizli'den ayrılacak.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2006 Çarşamba 11:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?