3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

İşitme engelli şampiyon, aşkına kaçtı

Denizli'de, geçen hafta anne ve babasının polis karakoluna giderek kaçırıldığını ileri sürdüğü engelli atletizm şampiyonu Kübra Avcı'nın (18) kendisi gibi işitme engelli olan Mustafa T. (24) ile Antalya'da evlendiği ortaya çıktı.

İşitme Engelliler Atletizm Yarışmalarında bugüne kadar 7 şampiyonluğu bulunan Kübra Avcı'nın annesi Remziye Avcı ve babası İbrahim Avcı, geçen hafta Sevindik Polis Karakolu'na giderek kızlarının Mustafa T. isimli şahıs tarafından kaçırıldığını ileri sürmüştü. Polis, kaçırıldığı ileri süren kızı bulmak için çalışma başlattı.

Kübra Avcı da Antalya'da evlendiği Mustafa T. ile birlikte Denizli'ye gelerek polis karakoluna gidip ifade verdi. Kübra Avcı, Mustafa'yı sevdiği için kendi isteğiyle kaçtığını söylerken, anne ve babasıyla görüşmek istemediğini bildirdi.

Kızlarının kendilerini görmek istemediğini öğrenen anne ve babası büyük üzüntü yaşadı. Avcı çifti, kızlarının kendilerinin rızası olmadan evlendirildiğini ileri sürdü ve kızlarını geri almak için mücadele edeceklerini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 18:19:43
Güncelleme :18 Ağustos 2009 Salı 18:24:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?