2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İşte Ege'nin en büyük outlet mağazası

Perakende sektörünün önde gelen yatırımcı ve yönetici firması Corio, Ege Bölgesi'nin en büyük outlet mağazasını Teras Park AVM'de oluşturdu.

Corio Türkiye İcra Kurulu Başkanı Koray Özgül'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa; Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp ve çok sayıda davetli katıldı.

Denizli'de Mart 2009'da yönetimini devraldığı Teras Park Alışveriş Merkezi'ne yaptığı yatırımlarla büyümeyi ve iş hayatına katkı sağlamayı sürdüren Corio, outlet konseptine geçiş yaptı. Corio Türkiye İcra Kurulu Başkanı Koray Özgül, yaptığı konuşmada, ekonomik krizin ardından Denizli'de yaşanan sosyal dönüşüme ayak uydurabilmek ve yerel halkın değişen alım gücüne ve beklentilerine cevap verebilmek adına bir farklılaşmaya gitmek gerektiğini belirterek, "Biz de bu doğrultuda Teras Park'ı outlet konseptine dönüştürme kararı aldık.

Oluşturduğumuz farklı konsept dahilinde daha önce AVM'lerde yer almayan bazı mağaza ve perakendeciler de Teras Park'ta yerini aldı. Böylece Corio olarak, Teras Park'ı bölge halkının kaliteyi uygun fiyata satın alabileceği ekonomik bir AVM'ye dönüştürdük. Kiracılarımızı en ekonomik ürünleri satan mağazalar haline getirmek için gereken her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
Vali Yavuz Erkmen ve Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp'in de birer konuşma yaptığı açılışın ardından B One Dans Grubu bir dans gösterisi yaptı. Açılışın son bölümünde sahneye çıkan Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 13:43:05
Güncelleme :4 Ekim 2009 Pazar 11:52:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?