2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İşte en bilgili okullar

Denizli'de Milli Eğitim Müdürlüğü ile Denizli Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin birlikte düzenlediği İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması'nın birincisi Kınıklı Basma ve Boya İlköğretim Okulu oldu.

İl genelinde 300 okulun katıldığı bilgi yarışmasının finalinde 9 okul kıyasıya mücadele etti. Pamukkale Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan final yarışmasını Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, DEGDER üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler izledi.

Kıyasıya bir rekabet içerisinde geçen bilgi yarışmasının şampiyonu Kınıklı Basma ve Boya İlköğretim Okulu oldu. İkinciliği Sarayköy 24 Mayıs İlköğretim Okulu, Buldan Güngör Cerit İlköğretim Okulu ile paylaşırken, üçüncülüğü Üçler İlköğretim Okulu kazandı. Birinci olan Kınıklı Basma ve Boya İlköğretim Okulu öğrencileri büyük sevinç yaşarken, kendilerine Cumhuriyet altını, okullarına ise projeksiyon cihazı kazandırdılar.

İkincilere yarım altın ve okullarına el kamerası, üçüncüye ise çeyrek altın ve okula fotoğraf makinesi ödülü verildi. Ödülleri veren Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, dereceye giren okulların ekiplerini ve okul yöneticilerini kutladı.

Hürriyet Ege
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 14:20:27
Güncelleme :21 Nisan 2008 Pazartesi 14:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?