2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İşte Horoz'un en istikrarlı oyuncuları

DENİZLİSPOR'DA EN İSTİKRARLI EVREN VE AHMET BURAK

Denizlispor'da kaleci Evren Özyiğit ve sol kanat oyuncusu Ahmet Burak Solakel, 8 maçın tamamında 90 dakika forma giyerek en istikrarlı futbolcular oldu.

Bank Asya 1. Lig'de 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puanla namağlup liderliğini sürdüren Denizlispor'da, gelecek hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası play-off maçında oynanacak Eskişehirspor maçının hazırlıkları sürüyor. Ligde 9.haftanın bay olarak geçirilecek olan Yeşil siyahlı ekip, kupada da yoluna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yapıyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da sakatlığı bulunan Fatih Yiğen dışında eksik bulunmazken, futbolcuların oldukça hırslı ve istekli

olması teknik heyeti sevindiriyor.

Bank Asya 1. Lig'de 8. hafta geride kalırken, Denizlispor'da 8 maçın tamamında 90 dakika forma giyen kaleci Evren Özyiğit ve sol kanat oyuncusu Ahmet Burak Solakel en istikrarlı futbolcular oldu. Bu futbolcuları 713 dakika ile Ahmet Cebe, 711 dakika ile Emin Aladağ, 697 dakika ile Levent Kartop, 687 dakika ile Ahmet Çağıran, 631 dakika ile Serdar Eylik ve 630 dakika ile Beninli futbolcu Koffi takip etti. Ligin en fazla gol atan takımı olan yeşil siyahlı ekipte, Emin ve Youla 5'er golle gol krallığında

iddiasını sürdürürken, Ahmet Cebe ve Serdar Eylik'in 3'er, Koffi, Ali Helvacı ve İzzet'in de birer golu bulunuyor. Denizlispor'un tecrübeli kaptanı Levent Kartop, geçen hafta Boluspor maçında gördüğü 4.sarı kartı ile Adanaspor maçı öncesi cezalı duruma düşerken, Braga, Serdar Eylik ve Ahmet Cebe'nin 2'şer sarı kartı bulunuyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk hedeflerinin ligde şampiyonluğa ulaşıp Süper Lige çıkmak olduğunu belirterek, "Ligdeki başarımızı kupada da sürdürmek istiyoruz. Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'la deplasmanda oynayacağımız kupa maçında hedefimiz rakibimizi eleyerek gruplara kalmak. Bunu başaracak gücümüz var" dedi.

DENİZLİSPOR'DA EN İSTİKRARLI EVREN VE AHMET BURAK
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 15:35:02
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 16:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?