6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

İşte yılın en iyi sivil toplum kuruluşu

DENİB YILIN EN İYİ SİVİL TOPLUM KURULUŞU SEÇİLDİ

Siyaset Dergisi'nin her yıl düzenlediği geleneksel 'Yılın En'leri anketinde 'Yılın En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu' seçilen Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) adına ödülü DENİB Başkanı Süleyman Kocasert aldı.

Farklı kategorilerde ödüllerin takdim edildiği gecede heyecanlı olduğu gözlenen Süleyman Kocasert ödülünü Köksal Toptan'ın elinden aldı. Bu ödülü bütün ihracatçılar adına aldığını ifade eden Kocasert, "Her şeyden önce bu ödüle layık görülmemizde, başta yönetim kurulumuz olmak üzere Denizli İhracatçılar Birliği'ne katkı sunan herkesin payının ve emeğinin büyük olduğunu ifade etmek istiyorum. Aslına bakarsanız alınan ödül sadece birliğimiz adına değil, Denizli adına da sevindirici ve mutluluk verici bir gelişmedir, haklı bir gurur kaynağıdır" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta dile getirdiği bir iddia olduğunu belirten Kocasert, "Dedik ki, 'Biz sadece ihracatla ve ihracatçıyla ilgili konularda değil, her sivil toplum örgütünün olması gerektiği gibi sosyal alanlarda da hizmet etmek için gayret sarf edeceğiz ve sorumluluk sahibi olacağız'. Yaptığımız bu çalışmaların takdir edilmesi bizleri gururlandırıyor. Aldığımız her ödül , her plaket bizi daha başarılı olmaya iten bir güç olacaktır" diye konuştu.

DENİB YILIN EN İYİ SİVİL TOPLUM KURULUŞU SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 14:10:01
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 23:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?