2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

İstinat duvarı çöktü: 4 yaralı

FABRİKANIN İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ: 4 YARALI

Denizli'de aniden bastıran yağmur şehirde su baskınlarına sebep olurken, Pınarkent beldesinde bir tekstil fabrikasında istinat duvarının mutfağın üzerine çökmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, bu akşam saatlerinde aniden başlayan ve kentin büyük bölümünde etkili olan yoğun yağmur yağışı, bir fabrikada duvarın çökmesine sebep oldu. Pınarkent Beldesi Şelale Restoran yakınlarındaki Sergen Tekstil'in arka bahçesinin istinat duvarı toprak kayması yüzünden yemekhanenin üzerine çöktü. Yemekhanede yemek yiyen işçilerden Turgut Tosun, Meryem Aslan, Ali İhsan Hallaç ve Ahmet Manisalı çöken duvarın altında kalırken, olayın meydana gelmesiyle birlikte polis, itfaiye, sivil savunma

ve sağlık ekipleri olay yerine gitti. İtfaiye ve sivil savunma ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çabaları sonucu işçiler yıkılan yemekhane duvarının altından çıkarılırken, kurtarma çalışması sırasında fabrika sahibi Suat Küçüker de çalışmalara yardım etti. Hafif yaralı oldukları öğrenilen işçiler Özel Sağlık Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Öte yandan Servergazi Mahallesi'nde Mesut Karagöz'e ait 2 katlı eve yıldırım düştü. Evin bacasını yıkan yıldırım şans eseri evde kimse olmadığı için can kaybına ve yaralanmaya yol açmadı.

FABRİKANIN İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ: 4 YARALI
FABRİKANIN İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ: 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 22:22:03
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 22:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?