3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kadın başkan koltuğa veda etti

Denizli'nin Honaz ilçesi Karaçay beldesinde AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Abdullah Kumral, başkanlık koltuğunu Denizli'nin tek kadın belediye başkanı CHP'li Sezgin Karateke'den devraldı.

Devir teslim törenine AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar ve Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'nun yanı sıra partililer katıldı. Bir önceki dönem Denizli'nin tek kadın belediye başkanı olan CHP'li Sezgin Karateke devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, beş yıldır belde için önemli hizmetler gerçekleştirmek için gayret sarf ettiğini ve hizmet sunmak için çalışmalar yaptığını ifade etti.

Bunun bir bayrak ve hizmet yarışı olduğunu ifade eden Karateke, şöyle konuştu: "Beş yıllık bir süreçte bu bayrağı bugünlere taşıdık. Halkımızdan gördüğümüz desteğe layık bir hizmet sunmaya çalıştık. Bütçemiz ölçeğince bir gayret içinde olduk. Her zaman doğrudan ve halkımızdan yana olduk."

Başkanlık görevini devralan AK Partili Başkan Abdullah Kumral, Karaçay halkına kendisine ve partisine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, AK Parti'nin temel felsefesinin hizmet olduğunu söyledi.

Kumral, "Halkımızın bize duyduğu güvenin hizmet olarak geri dönüşümünü sağlamak bizim en önemli işimizdir. Karaçay beldemize bugüne kadar gerek muhtar olarak gerek belediye başkanı olarak hizmet edenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Devir teslim törenine katılan İl Başkanı Bilal Uçar da AK Parti'nin gittiği her yere hizmet götürdüğünü ifade ederek şunları söyledi: "AK Parti elini uzattığı her yere sevgi ve hizmetini götürmüştür. Kavgacı anlayışın sona ermesini sağlamıştır. Partimiz insana ve memlekete hizmeti kendisine şiar edinerek bu ulvi yola koyulmuştur. AK Parti bugüne kadar hiçbir kimsenin başını öne eğdirmemiş, ülkemizin onurunu korumuş, dik duruşunu göstermiş ve itibarını artırmıştır."

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 11:57:10
Güncelleme :7 Nisan 2009 Salı 12:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?