2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Kadın Meclisi yönergesi kabul edildi

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, üyelerin oy birliğiyle aldığı kararla yönergeyi kabul etti.


Kadın Meclisi, Denizli Belediyesi Encümen Salonu'nda, taslak çalışma yönergesini görüşmek üzere toplantı düzenledi. Toplantıya, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Denizli Belediyesi Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Şamil Çınar, Kadın Meclisi Başkanı Fatma Kılınç ve çok sayıda meclis üyesi katıldı. Konsey Başkanı Çınar, Denizli'ye uygun şekilde, kentin özelliklerini kapsayan nitelikte bir yönergenin hazırlanması gerektiğini söyledi. Kadın Meclisi'nin kurumsal kimliğini daha da pekiştirmesi için yönergenin önemine işaret eden Konsey Başkanı Çınar, "Bu yönergenin hazırlanmasıyla kurumsallaşmada ciddi bir adım atılacak. Ayrıca kent konseyinin tüm komisyonlarını, kadın, gençlik ve çocuk meclisinin çalışmalarını daha iyi mekanlarda sürdürmeleri için yoğun çaba içindeyiz. Kurumsallaşmanın yanında mekan da çok önemlidir. Şehrin merkezinde bir alanı Kent Konseyi Hizmet Binası olarak düzenliyoruz. Yıl sonuna kadar bu binayı konseyimizin kullanımına sunmayı hedefliyoruz" dedi.


Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Kılınç da, kadın meclisinin çalışmaları ve meclis içindeki komisyonların çalışmaları hakkında genel bilgi verdi.


Daha sonra yönergenin hazırlanması için meclis üyelerinin görüş ve önerileri değerlendirildi. Buna göre ortaya çıkartılan 9 maddelik yönerge oy birliğiyle kabul edildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 14:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?